Over M³ Ontwerp

M³ Love Design

M³ staat voor het totaalplan, de hele inhoud, voor Mooi, Mooier, Mooist, maar ook voor Mama, Moeder, Monique. Ik ben Monique Teubner en 53 jaar. Ik heb drie kinderen, een levenspartner en een hond. Krijg energie van het werken met mensen, maar ook van het werken voor mensen. Mensen helpen met het creëren van een mooie, fijne, praktische, warme en gezellige woonomgeving, zodat ze een echt thuis hebben waar het elke dag weer fijn is om te zijn. Naast M³ ben ik ook werkzaam als coördinator bij een groot trainingsbureau in Utrecht.

Zelf ben ik al een behoorlijk aantal keren veranderd van woning. Elke keer weer vond ik het heerlijk om het dan weer helemaal anders te doen; andere meubels, andere kleuren, andere indeling, andere stijl. Terwijl ik hier dan mee bezig was, kreeg ik zoveel positieve energie en nieuwe inspiratie, dat de mensen om mij heen vaak zeiden dat ik er meer mee zou moeten doen, dan alleen mijn eigen woningen.
Toen ik 50 jaar werd, dacht ik als ik het nu niet meer ga doen, dan komt het er nooit meer van. Ik ben van start gegaan met de opleiding Interieurarchitectuur. Tijdens de opleiding kwam ik erachter dat ik al heel veel stof beheers, heb mijzelf bij de KvK ingeschreven en ben aan de slag gegaan onder de naam M³ Ontwerp.
Ondertussen heb ik al een aantal leuke projecten met heel veel plezier tot een mooi eindresultaat gebracht. En ben klaar voor nog veel meer projecten: groot of klein, verbouwing, nieuwbouw, bestaande woning, woonkamer, kinderkamer, badkamer, keuken of het hele huis. Uiteindelijk wordt het Mooi, Mooier, Mooist!!!
Monique Teubner
Interieur designer / Styliste